2006-2007: “BLOQ & Roll”

Natuurlijk stonden de eerste weken van dit jaar in het teken van het eerste lustrum! Om dit heuglijke feit te vieren werd er een BLOQ-film gemaakt, waarin met name Margreets imitatie van Lotte veel lof kreeg. De lustrumweek werd geopend met een maaltijd en vervolgde met een Lagerhuisdebat waar twee tweedekamerleden aan deelnamen. Tot slot was er het Monkey Business feest, waarin Guido zijn ware aard liet zien.

Om nog verder bij te dragen aan de feestvreugde besloten de BLOQqers hun beste beentje voor te zetten bij alle contesten en deze te winnen. Ten eerste was daar de Gotcha, die na een zenuwslopende strijd werd gewonnen door Strike Team B. Toen iedereen was bijgekomen van het Gotcha eindfeest gingen we door naar het MASCQdebat, waarin Lija en Jobien het tot de finale schopten. Jobien ging naar huis met de beker voor beste Spreker.

Luuk en Erik brachten op KINK-pop een alternatieve act ten gehore op piano en altviool, wat hen de publieksprijs opleverde. Daarna volgden nog enkele ‘mindere’ overwinningen, zoals een disputencontest en de prijs voor Leukste Activiteit tijdens de Disputenfeestweek. Tsja, dat doen wij, winnen….

Het toch al niet zo rustige BLOQ-leven werd nog verder verstoord door een tweede optreden van de Verrassingssub. De identiteit van deze snoodaards is nog steeds niet achterhaald… Natuurlijk gingen we ook op weekend, dit keer naar Gulpen. Hier hebben we het gebruikelijke niks gedaan.

Het lustrumjaar werd afgesloten met de meesterlijke lustrumreis naar Albena, Bulgarije. Liesbeth, Sanne, Benjamin en Ralph werden ingestemd en Lija zegde op.

Made by BLOQ's own Websub!

Up ↑