2007-2008: “In BLOQ en Nieren”

Zoals altijd begon het jaar met een geslaagde sangriabar tijdens de EL CID en een veel te slechte presentatie tijdens de kampweek. De wijnproefactiviteit werd hierdoor niet uitgebreid bezocht waardoor het veranderde in een wijntankactiviteit. De terreursub is zeer actief geweest: Een vlag van Zoutkorrel was niet afdoende, de KNIK-vlag hebben we ook veiliggesteld zodat kwaadwillende mensen het niet zouden doen. Helaas werd dit niet in dank afgenomen wat als gevolg had dat ons bordje op laffe wijze werd gestolen. Door het winnen van een adwedstrijd hebben we uiteindelijk ons bordje weer teruggekregen.

Niet alle competities gingen even goed; De Gotcha en de disputencontestweek werden tegen alle verwachtingen in niet gewonnen. Het Corduroy Cabaret Contest Program werd natuurlijk wel gewoon gewonnen; de act van Sijmen en Rinse over Stalina Stazietski, een Russische kogelwerpster, was te geniaal. BLOQ werd ook nog tweede met de hit ‘mmmBLOQ’ tijdens de 9×7-contest.

Competities zijn niet nodig om te bewijzen dat BLOQ capabel is. De BLOQbar met als thema ‘schuurfeest’ was heel cultureel verantwoord. Met behulp van tractoren hebben we SSR veranderd in iets wat leek op een practicumzaal van Wageningen Universiteit.

Om meer te weten te komen over het platteland zijn we op BLOQweekend naar de Ardennen gegaan waar het landschap goed is bestudeerd tijdens een queeste om het huisje terug te vinden. Niet alleen het huisje was dit jaar kwijt geraakt, ook het bestuur was niet meer in Nederland te vinden toen ze in december vertrokken op bestuursvakantie. Tijdens deze eerste BLOQ-Sine Regno zijn alle BLOQqers heel braaf geweest en zijn ze sowieso niet gaan bowlen.

Ondanks alle vakanties werd “in BLOQ en nieren” wel moe. In april was het tijd voor een bestuurswisseling waarbij “Always look on the BLOQ side of life” aan de macht kwam. Ook kregen een aantal BLOQqers een supergave badge.

Het was een zeer vruchtbaar jaar, ook al wordt er nog steeds gewacht op de eerste BLOQbaby. Anne, Avalon, Cecilia, Ingrid, Jannemieke, Raisa, Rinse en Sarah werden lid. Benjamin zegde op.

Made by BLOQ's own Websub!

Up ↑