2009-2010: “eXXtravagant”

Op één dag na heeft het negende BLOQbestuur eXXtravagant een heel jaar haar enthousiasme uitgestraald en zich flink ingezet voor het dispuut. Onder leiding van het vierkoppige vrouwelijke bestuur, bestaande uit Raisa, Sarah, Jannemieke en Avalon is BLOQ een nieuw avontuur aangegaan. Dit verhaal begon op dinsdag 24 maart 2009 en op dinsdag 23 maart 2010 keken we met heel het dispuut terug op een mooi jaar. Zo hebben we een topprestatie geleverd op SSR tijdens zowel de DCW als de Gotcha. BLOQqers hebben gerend, gesprongen, gezongen, gespoten, zich verkleed, verstopt, in standjes gewrongen en uitgesloofd. De inzet werd beloond!

Daarnaast hebben er ook andere mooie en memorabele activiteiten plaatsgevonden tijdens dit jaar. Zo stonden er tijdens het jaarlijkse kerstdiner narcissen op het menu en hebben een aantal BLOQqers een Titanic-achtige ervaring gehad tijdens ons dispuutsweekend in Giethoorn. Natuurlijk stond er ook een mooie vakantie in de zomer op de planning en zo vertrokken we met een touringcar naar Kroatië. No stress, party yes! Met Pula als eindbestemming kon de vakantie niet meer stuk. Maar ook in ons koude kikkerlandje hebben we ons gezicht op verschillende feestjes laten zien. Op SSR hebben we een geslaagde Piratenbar georganiseerd, hebben we samen 3 oktoberrrr gevierd, gala’s onveilig gemaakt en ook Oud & Nieuw lieten wij niet aan ons voorbij gaan. Het nieuwe kalenderjaar werd zoals het hoort goed ingeluid!

Als kers op de taart zijn er zes prachtige, heldhaftige, vierkante en strijdlustige eerstejaars lid geworden: Jeroen, Lucas, Romana, Nikita, Felix en Frank. Mocht je hulp nodig hebben bij het opzetten van je tent of het maken van origami van hoge kwaliteit, dan kun je bij hen terecht!

Made by BLOQ's own Websub!

Up ↑