2010-2011: “Veni, vidi, vierkant”

Vol enthousiasme begon het bestuur Veni Vidi Vierkant aan hun bestuursjaar. Op 23 maart 2010 begonnen drie mannen onder leiding van een vrouw: Romana, Tom, Rinse en Jeroen. Een goed begin is het halve werk: samen met Sijmen heeft het bestuur een fantastisch filmpje gemaakt en daarmee werd de 9X7 GDA gewonnen. Kort daarop was het jaarlijkse kerstdiner en traditiegetrouw eindigde dit met veel wijn in het Plantsoen. Zoals iedereen weet is er een ding waar een BLOQqer van houdt en dat is lekker eten. De eerste “normale” activiteit draaide daarom natuurlijk om eten. Tijdens de Italiaanse avond kregen de BLOQqers een aantal heerlijke Italiaanse gerechten. Eind april is de jaarlijkse “krachtmeting” tussen disputen die bekend staat als de DCW. Goede prestaties bij onder andere het pokeren en het fust vasthouden hebben een nette vijfde plaats opgeleverd. Ondanks een mooie actie van Romana eindigde de Gotcha! dit jaar minder fortuinlijk.

Cocktailavonden zijn niet ongebruikelijk bij BLOQ, toch was de cocktailavond voor het ZSF extra memorabel. Helaas om de verkeerde reden, als je wilt weten waarom vraag het dan aan Rinse (op eigen risico). Een BLOQjaar betekent een BLOQvakantie en dit jaar zijn we voor het eerst niet naar het OostBLOQ geweest, maar naar het zonnige Malaga. Bekijk vooral eens alle mooi foto’s van Rijdier.

Tijdens de kampweek hebben de voormalige BLOQjes hun bij de verBLOQqering geleerde tent-skills goed gebruikt. Uiteindelijk konden we allemaal lekker kamperen.

Het BLOQ-bestuur is zeer actief geweest op SSR. Tom heeft de mooiste almanak van Leiden gemaakt, Rinse heeft samen met Marc de 109de verjaardag van SSR georganiseerd en Romana heeft de NC-uit georganiseerd.

Helaas moest Romana aan het einde van 2010 haar functie neerleggen om persoonlijke omstandigheden. Toch hebben er nog twee gezellige vrouwen zich aangemeld. Lees vooral het volgende jaarverslag om te zien of ze zijn ingestemd ;-).

Actief zijn op SSR heeft niet geleid tot heel veel nieuwe leden, maar gelukkig gaat het om qualität. Dit jaar zijn Christian, Marc en Casper lid geworden.

Samenvatting: het was een mooi vierkant jaar!

Made by BLOQ's own Websub!

Up ↑