2017-2018: “BLOQbusters”

Met volle trots konden we dit jaar starten als het zestiende BLOQbestuur, een jaar waarin we ons lustrum mochten vieren en intens leuke lustrumactiviteiten konden opzetten. Zoals gebruikelijk was de wissel lang, waren we redelijk dronken en konden we genieten van de uitbundige speeches. Deze wissel was veel heter dan gewoonlijk aangezien het een goed idee leek om onze fancy vestjes te verstoppen onder onze badjassen, niet het meest briljante idee maar het werkte wel.

Na de lustrumweek konden we aan de slag gaan met onze eigen activiteiten. Onze bourgondische levenstijl hebben we direct goed eer aangedaan met activiteiten als de Need-for-Noodles avond, de Kip Patat en Appelmoes activiteit en de Wirkliche-Wienerschnitzel-Abend. Een van de activiteiten die ons erg goed beviel was de Plaatpizza Avond waar we lekker met z’n allen aan de gracht voor David z’n huis zelfgemaakte pizza’s gingen nommen onder het genot van goed bier en lekkere wijn.

Het lustrum is natuurlijk niet compleet zonder lustrumactiviteiten. Het lustrumgala was erg populair en een gedeelte van bestuur weet niet alles meer. Ook de bierproeverij bij Klein Duimpje viel zeker in de smaak. En bij een lustrumjaar hoort natuurlijk ook een uitgebreide lustrumvakantie. Met drie locaties, twee landen en veel drank in het vooruitzicht gingen we naar Rovinj, Venetië en Rimini. Hoewel we in een belachelijke hete conditie waren door de meest warme hittegolf in eeuwen, wisten we er goed doorheen te komen met de grote hoeveelheden cultuur, drank en de gezelligheid van BLOQqers.

Terug van vakantie doken we direct vol de EL CID en kampweek in en al snel volgde de open-activiteitenperiode. Met vijftien activiteiten hadden we veel op ons bord genomen maar dankzij onze fantastische samenwerking en doordat we goed op elkaar ingespeeld waren verliepen de activiteiten soepel. Onze nieuwe toevoeging dit jaar, de Pubquiz, was fantastisch en tot de late uurtjes hebben we nog gedanst in de van Wijkzaal.

Het vloog voorbij en voor we het wisten waren we bij de stemBLVD aangekomen. Hier was het tijd om onze nieuwe lichting te verwelkomen. Op volgorde van anciënniteit hebben we mogen verwelkomen: Cathalijne Cornelis, Anne van Winden, Mike Hofelt, Waldo de Pree, Huub van der Ent, Jessie Eickhoff, Famke Cyranek, Sem Kluiver, Elodi Ellis en Luc Schreurs.

Een van de eerste dingen waar de nieuwe BLOQjes van konden genieten was ons Oud&Nieuw diner waar we een heerlijk viergangen diner neer hebben kunnen zetten. We vonden het een culinair hoogstandje en zeker een bourgondische benoeming waard.

En met dit prachtige jaar achter de rug mogen we 13 maart het stokje overdragen aan Henri, Evert, Sanne en Anne. We wensen ze veel succes maar vooral ook veel plezier in hun aankomende bestuursjaar.

Met vierkante groeten, BLOQbusters Jeffrey, Jeanette, David en Maaike

Made by BLOQ's own Websub!

Up ↑